Sport & Business Seminar tulee jälleen entistäkin suurempana!

Puhujat ja ajankohta julkaistaan syksyllä 2017. Pysy kuulolla!

Tarina

Olemme urheiluhenkisiä yrittäjäopiskelijoita Tampereelta. Tiimistämme löytyy pääsarjatason kokemusta niin jääkiekosta kuin salibandystäkin. Urheilu on muutenkin ollut aina lähellä sydäntä. Aloittaessamme yrittäjyyden opintojamme Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla, mietimme, kuinka voisimme yhdistää intohimomme urheiluun ja liike-elämään liittyen. Tästä syntyi tuloksena Sport & Business Seminar.

Haluamme tarjota uuden ja erilaisen seminaaritapahtuman, jossa urheilijat, urheiluvaikuttajat ja yritysjohtajat jakavat osaamistaan toistensa käyttöön. Suomessa ollaan paljon perässä urheilun saralla muita mahti maita juuri henkisen valmennuksen puolella. Koemme tehtäväksemme juuri tämän osa-alueen kehittämisen.

Tapahtumallamme haluamme tuoda yhteen yrityksiä, urheilijoita, seuroja ja lajiliittoja sekä edistää heidän välistä kanssa käymistään. Tästä onkin hyviä esimerkki tapauksia jo ensimmäisen vuoden tapahtumasta. Verkostoituminen ja erilaisten yhteistyömahdollisuuksien aktiivinen etsiminen ja löytäminen ovat tietenkin tärkeässä roolissa tapahtumassamme.

Tervetuloa Sport & Business Seminariin!Sport & Business Seminar tiimi,

Valtteri, Kalle & Valtteri