Kiitos tapahtuman osallistujille!

2017 tapahtumassa puhujina

Kalle Palander
Kalle Palander
”Henkisen vahvuuden merkitys tiellä menestykseen”
Suomen menestynein miesalppihiihtäjä. Hän on muun muassa vuoden 1999 pujottelun maailmanmestari. Kaudella 2002–2003 hän voitti pujottelun maailmancupin. Nykyisin Palander on vahvasti näkyvillä julkisuudessa ja hänet tunnetaan suorasanaisuudestaan sekä loistavasta huumorintajustaan. Palander oli mukana MTV:n huippusuositussa Supertähdet -sarjassa.
Noora Toivo
Noora Toivo
”Sosiaalinen media ja julkisuuskuva”
Tamperelainen 400 m aitajuoksija ja yrittäjä. Sosiaalisen median osaaja ja bloggaaja, joka on herättänyt paljon huomiota teksteillään urheilun kääntöpuolista, kuten ulkonäköpaineista, median ja ihmisten asenteista sekä jaksamisesta urheilijana. Puheenvuorossaan Toivo käsittelee julkisuuskuvaa ja sosiaalista mediaa.
Mikko Kuitunen
Mikko Kuitunen
”Johtaminen palveluna | Miten johdetaan Euroopan parhaassa työpaikassa”
Vincit Oy:n perustaja ja ohjelmistokehityspuolen johtaja. ”Työpaikka, johon ei vituta mennä töihin – edes maanantaisin.”  Vincit on tunnettu loistavista tuloksista liiketoiminnan saralla ja se tunnetaan työpaikkana, jossa työntekijät viihtyvät. Matala hierarkkinen organisaatio ja avoin johtamistapa ovat Vincitin menestyksen kulmakiviä. Vincit ja Mikko ovat pokanneet useita palkintoja esim. Vuoden nuori johtaja ja Euroopan paras työpaikka –palkinnot.
Veikka Gustafsson
Veikka Gustafsson
”Maksimaalinen hyöty yhteistyökumppanuuksista”
Suomen tunnetuin ja menestyksekkäin vuorikiipeilijä. Hänellä on takanaan 20 vuoden ura ammattivuorikiipeilijänä. Gustafsson valloitti ensimmäisenä suomalaisena Mount Everestin huipun ja on ainoana suomalaisena tehnyt tämän kolmesti. Nykyisin Gustafsson työskentelee lehtikustantajana Retki-lehteä kustantavalla Outdoor Medialla.

Juontajana

Iiro Harjula, urheilujournalisti ja Viasatin studioisäntä. Harjula omaa myös itse vahvan jääkiekkotaustan, hän on pelannut aikanaan A-nuorten SM-liigaa ja Suomi-sarjaa. Harjula on kirjoittanut yhdessä urheilutoimittaja Ville Klingan kanssa Jääkiekkotaituriksi tähtien avulla-kirjan.

Ohjelma

1. ERÄ

10:00 OVET AVATAAN

11:00 KALLE PALANDER

12:10 LOUNAS

  • VIP-lounaan yhteydessä: KPMG:n Jyrki Louhi start up -urheilijakonsepti
  • Sasu Hovi “Urheilijoiden LinkedIn” ProSportJob

 

2. ERÄ

13:30 NOORA TOIVO

14:05 VEIKKA GUSTAFSSON

14:55 KAHVITAUKO

  • VIP-kahvien yhteydessä: Veikka Gustafssonin haastattelu

 

3. ERÄ

15:45 MIKKO KUITUNEN

17:00 TILAISUUS PÄÄTTYY

Saapuminen

Autolla

Navigaattoriin osoitteeksi: Hervannan valtaväylä 57, Tampere

Tampere Areenan parkkipaikat sijaitsevat Hakametsän jäähallin puolella, Hervannan valtaväylältä on opasteet parkkipaikoille.

Kävelymatka parkkipaikalta on noin 100 metriä Hervannan valtaväylän alitse.

Linja-autolla

Sopivan joukkoliikenteen aikataulun löydätte oheisen linkin kautta.

Saapuminen linja-autolla

Sport & Business Seminar

Sisäänkäynti

Parkkipaikat