See you on top – Classic Familyn puuhamies Pasi Peltola vie seuransa maalille ja maailmalle

Sport & Business Seminar järjestetään paikassa, jossa yksi mies on loitsinut taikoja pelistä toiseen. Tai pitäisikö sanoa, että taiat on tehty jo kauan ennen kuin mitään on edes ehditty pelaamaan. Jos kirjoittaa Googlen kuvahakuun sanat sporttia ja bisnestä, pompsahtaa ainakin yksi kaveri ensimmäisen rivin hakutuloksissa vastaan. Sana salibandy puolestaan sinetöi sen, että tiedetään kenestä puhutaan.

 

Lajin grand but-not-so-old man, Pasi ”Passo” Peltola, on salibandyjoukkue Classicin toiminnanjohtaja ja manageri. Vaatimaton, rakkaudesta peliin päivittäin elävä Peltola ei kuitenkaan nöyristele, kun haastattelija erehtyy kysymään kuinka Classicilla, Suomen parhaalla joukkueella menee. Lämmin ja hymyilevä korjaus tulee viipymättä.

 

– Toiminnallisesti ja urheilullisesti aletaan olemaan lähellä Euroopan kärkeä. Joitakin asioita on toki hyvin vaikea mitata, mutta esimerkiksi urheilu, yleisömäärät ja organisaation suuruus ovat siellä kärkipäässä.

Toiminta, yhteishenki ja ulosanti. Kaikki viittaavat vahvaan yhteisöllisyyteen, Classic Familyyn.

 


Huippuseura, huikealla porukalla ja yhteistyöllä. Tähän on päästy pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella tekemisellä, missä on vahvasti ja monialaisesti keskitytty brändiin nimeltä Classic Family. Kun pari viikkoa sitten eksyi seuran peliin, niin voi rehellisesti todeta, että kyllä – kyseessä on oikeasti selvästi erottuva poppoo.

 

Miehelläkin kuulemma menee hyvin. Ja tuntuu varmasti mahtavalta. Peltola on nimittäin aikoinaan perustanut samaisen seuran ja näin vuosia myöhemmin ollaan tilanteessa, että omasta luomuksesta tuli sellainen mikä suunniteltiinkin. Tällä hetkellä Passon päätehtäviin lukeutuvat niin yritysmyynti sekä joukkueen kasaaminen; miesten liigajoukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden osalta. Muita tehtäviä riittääkin. Koko seuran strategian ja toiminnan johtaminen. Viestintä. Markkinointi. Tapahtumat. Ja puolet jäi ilmeisesti sanomatta.

 

Omasta urheilutaustasta on ollut selvästi hyötyä, kun tehtäväkirjo on näinkin laaja – mutta ei pidä kuitenkaan unohtaa työtovereita kenen kanssa tehdään, jotka usein tällaisissa henkilöhaastatteluissa jäävät pimentoon. Jälleen esiin nousee Family.

 

– Classic on aikoinaan itseasiassa perustettu tennisporukasta ja siellä on itsekin tullut aikanaan vaikutettua. Tottakai sen jälkeen sitten tuli salibandyä pelailtua, josta hommat vaihtui valmentamisen kautta pikkuhiljaa nykyiseen. Ehdottomasti koen, että omasta taustasta on ollut paljonkin apuja eri vaiheissa kun urheilubisneksen parissa puuhataan! 

 

Tälle vuodelle miehellä on paljonkin puuhaa. Kaikkia hän ei vain suostu paljastamaan. Päällimmäisenä tietenkin tulisi pyrkiä pikkuhiljaa myös miesten joukkueella voittamaan Champions Cup, naisten joukkue on sen jo tehnyt. Siihen kuitenkin lähdetään panostaen perusasioihin – arkitekeminen niin toimistolla kuin kentällä tulee saada mahdollisimman hyväksi, sen jälkeen katsotaan kuka pärjää.

 

– Ja onhan tässä paljon kansvainvälisiäkin juttuja meneillään. Esimerkiksi Singaporen reissulla lanseerattu Classic Floorball Academy pyrkii viemään salibandyn tietotaitoa Aasiaan ja muualle maailmaan.

 

Ovet on kuulemma auki kaikkialle. Nyt kun katsoo menneitä vuosia taaksepäin, niin on syytäkin olla. Vauhti on kovaa takuuvarmasti maailmallakin! 

 

[button link=”https://ssl.tapahtumakone.fi/sbseminar” color=”black” newwindow=”yes”] HANKI LIPUT TÄSTÄ JA LÄHDE MUKAAN VUODEN SPORTTISIMPAAN BISNESTAPAHTUMAAN![/button]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *