fbpx

Ohjelma

1. PUOLIAIKA

08:30 OVET AVATAAN – VIP-AAMIAINEN TARJOLLA

09:20 TERVETULOA!

09:25 AAMUJUMPPA (ELIXIA)

09:30 JUKKA JALONEN

10:30 OLLI-PEKKA KALLASVUO

11:00 VIP-PUHUJATAPAAMINEN

PUOLIAIKA-

SHOW 11:00

LOUNAS

VERKOSTOITUMINEN

12:15 E-URHEILUPANEELIKESKUSTELU

2. PUOLIAIKA

13:15 JOHANNA PYSTYNEN

14:15 PETTERI KILPINEN

15:30 VERKOSTOITUMINEN

15:30 VIP-PUHUJATAPAAMINEN

16:15 TAPAHTUMA PÄÄTTYY

 

Vuoden 2019 puhujat:

Kalle Palander

Jukka Jalonen

 

Jukka painottaa ryhmähengen merkitystä matkalla menestyk-seen ja saapuu Sport & Business Seminariin puhumaan
siitä, miten rakenne-taan menestyviä tiimejä.
Tiimit ovat urheilun lisäksi myös
työelämässä yhä
tärkeämpi työkalu, josta
maailmanmestarivalmentajalla on
vankkaa kokemusta.

Jääkiekkovalmentaja Jalonen
muistetaan parhaiten
maailmanmestaruuksistaan aikuisten ja nuorten MM-kisoissa, sekä Vancouverin
miesten jääkiekon olympia-pronssista. Viimeksi Jalonen
valmensi Jokereita, kunnes palasi
täksi kaudeksi maajoukkueen
peräsimeen.

Liike-elämässä Jukka on auttanut yrityksiä jo useiden vuosien ajan
menestymään urheilusta saaduin opein.

Jukan haastattelu löytyy SBS:n blogista!

Kalle Palander

Petteri Kilpinen

 

Petteri puhuu tapahtumassa siitä, mitä tulevaisuuden työelämä vaatii niin yrityksiltä kuin yksilöiltäkin. Urheilupuolella hän on valmentanut valmentajia ja urheilijoita urheilu-uran jälkeiseen työelämään.

Kilpinen on menestyksekkään toimitusjohtaja-, puheenjohtaja- ja hallitustaustansa myötä päätynyt myös valmentamaan yrityksiä ja jakanut oppejaan myös kirjojen Liekeissä! ja Inspiroitunut
sivuille.

Nykyisin Petteri toimii yritysjohtajana ja hallitusammattilaisena. Hallituksen jäsenenä hän on muun muassa HJK:ssa ja Nordic Business Forumissa.

Vapaa-ajalla Petteri on intohimoinen urheilumies, joka harrastaa maratonia ja triathlonia sekä toimii kannustavana isänä jalkapalloilevalle jälkikasvulleen.

Petterin haastattelu löytyy SBS:n blogista!

Veikka Gustafsson

Johanna Pystynen

 

Seminaarissa Johanna kertoo konkreettisten esimerkkien kautta, miten organisaatio saadaan parhaiten palvelemaan työntekijöiden yksilöllisiä tarpeita ja miten heitä autetaan löytämään täysi potentiaalinsa. Johanna painottaa itseohjautuvan työyhteisön merkitystä ja inspiroi kuulijoitaan haastamaan omaa ajattelua työpaikkakulttuuria ja johtamista kohtaan.

Henkilöstöhallinnon rautaisena ammattilaisena Johanna on johtanut tätä nykyä yli 400 henkilön ohjelmistotalo Vincit Oy:n Euroopan parhaaksi työpaikaksi vuonna 2016 ja Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2014 – 2016.

Johannan urheiluharrastukset keskittyvät tanssin, joogan ja luonnossa vaeltamisen ympärille - unohtamatta tiivistä penkkiurheilua formuloiden parissa.

Johannan haastattelu löytyy SBS:n blogista!

Veikka Gustafsson

Olli-Pekka Kallasvuo

 

Olli-Pekka tulee seminaariin puhumaan urheilun ja bisneselämän yhtäläisyyksistä otsikolla: Bisnes – urheilua sekin. Lisäksi esillä ovat hänen kokemuksensa urheilusponsoroinnista ja erityisesti mainosyhteistyöstä.

Kallasvuo työskenteli Nokialla kymmenien vuosien ajan, josta neljä vuotta toimitusjohtajan tehtävissä. Nykypäivänä Kallasvuo toimii useiden yhtiöiden hallituksissa ja on Veikkauksen hallituksen puheenjohtaja.

Urheilumiehenä tunnetun Kallasvuon löytää vapaa-ajalla golf- tai tennismailan varresta, tai jalkapallokatsomosta.

Olli-Pekan haastattelu löytyy SBS:n blogista!

Tarina

Sports & Business Seminarin perusti vuonna 2016 joukko urheiluhenkisiä yrittäjäopiskelijoita Tampereelta. Heidän aloittaessaan Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla, toivat urheilutausta ja yhteinen intohimo kolmikon yhteen. Urheilun ja liike-elämän yhdistävä seminaaritapahtuma oli nähnyt päivänvalon.

Tarjoamme uuden ja erilaisen seminaaritapahtuman, jossa urheilijat, urheiluvaikuttajat ja yritysjohtajat jakavat osaamistaan toistensa käyttöön. Suomessa ollaan paljon perässä urheilun saralla muita mahtimaita, erityisesti juuri henkisen valmennuksen ja sponsoriyhteistyön hyödyntämisen puolella. Koemme tehtäväksemme juuri näiden osa-alueiden kehittämisen.

Tapahtumallamme haluamme tuoda yhteen yrityksiä, urheilijoita, seuroja ja lajiliittoja sekä edistää heidän välistä kanssa käymistään. Tästä onkin hyviä esimerkki tapauksia kahden ensimmäisen vuoden tapahtumista. Verkostoituminen ja erilaisten yhteistyömahdollisuuksien aktiivinen etsiminen ja löytäminen ovat tietenkin tärkeässä roolissa tapahtumassamme.

Kesällä 2018 ruoriin astui uusi projektitiimi. Meidän tavoitteenamme on kehittää tapahtuman verkostoitumismahdollisuuksia ja luoda uusia kohtaamisia entistäkin enemmän, sekä uudistaa tapahtumaa niin, että yhä useampi kävijä lähtee kotiin tukku uusia oivalluksia treenikassissaan.

Tervetuloa Sport & Business Seminariin!

 

 

Sport & Business Seminar tiimi,

Ville, Juho, Teemu, Jesse & Matias

Juontajana

Iiro Harjula, urheilujournalisti ja Viasatin jääkiekkotuottaja, sekä studioisäntä. Harjula omaa myös itse vahvan jääkiekkotaustan, hän on pelannut aikanaan A-nuorten SM-liigaa ja Suomi-sarjaa. Harjula on kirjoittanut yhdessä urheilutoimittaja Ville Klingan kanssa Jääkiekkotaituriksi tähtien avulla-kirjan.

Saapuminen

Autolla

Navigaattoriin osoitteeksi: Hervannan valtaväylä 57, Tampere

Tampere Areenan parkkipaikat sijaitsevat Hakametsän jäähallin puolella, Hervannan valtaväylältä on opasteet parkkipaikoille.

Kävelymatka parkkipaikalta on noin 100 metriä Hervannan valtaväylän alitse.

Linja-autolla

Sopivan joukkoliikenteen aikataulun löydätte oheisen linkin kautta.

Saapuminen linja-autolla

Sport & Business Seminar

Sisäänkäynti

Parkkipaikat