Sport & Business Seminar on järjestetty aikaisemmin kolme kertaa Tampere Areenalla ja jatkoa on luvassa myös keväällä 2020!

Aikaisempina vuosina tapahtuman pää puhujina on päästy kuulemaan mm. Jukka Jalonen, Olli-Pekka Kallasvuo, Mikko Kuitunen, Veikka Gustafsson, Peter Vesterbacka, Aki Riihilahti, Mikko Sjögren ja Petteri Kilpinen.

Tarina

Sports & Business Seminarin perusti vuonna 2016 joukko urheiluhenkisiä yrittäjäopiskelijoita Tampereelta. Heidän aloittaessaan Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla, toivat urheilutausta ja yhteinen intohimo kolmikon yhteen. Urheilun ja liike-elämän yhdistävä seminaaritapahtuma oli nähnyt päivänvalon.

Ajatuksena oli luoda uusi ja erilainen seminaaritapahtuma, jossa urheilijat, urheiluvaikuttajat ja yritysjohtajat jakavat osaamistaan toistensa käyttöön. Suomessa ollaan paljon perässä urheilun saralla muita mahtimaita, erityisesti juuri henkisen valmennuksen ja sponsoriyhteistyön hyödyntämisen puolella.

Matkan varrella tapahtuma on suuntautunut entistä enemmän yritysmaailman johtotehtävissä ihmisten parissa työskenteleville henkilöille. Tapahtuma haluataan tuoda yhteen yrityksiä, urheilijoita, seuroja ja lajiliittoja sekä edistää heidän välistään kanssakäymistä. Tästä onkin hyviä esimerkkitapauksia kolmen ensimmäisen vuoden tapahtumista. Verkostoituminen ja erilaisten yhteistyömahdollisuuksien aktiivinen etsiminen ja löytäminen ovat tietenkin erittäin tärkeässä roolissa tapahtumassamme, inspiroivien pääpuheenvuorojen lisäksi.

Kesällä 2018 ruoriin astui uusi projektitiimi. Meidän tavoitteenamme on kehittää tapahtuman verkostoitumismahdollisuuksia ja luoda uusia kohtaamisia entistäkin enemmän, sekä uudistaa tapahtumaa niin, että yhä useampi kävijä lähtee kotiin tukku uusia oivalluksia treenikassissaan.

Tervetuloa Sport & Business Seminariin!

Sport & Business Seminar tiimi,

Ville, Juho, Teemu, Jesse & Matias