Ohjelma

1. ERÄ
09:00 OVET AVATAAN

10:00 PETER VESTERBACKA & SASU HOVI

11:00 LOUNAS

2. ERÄ
12:10 MIKKO SJÖGREN

13:00 ARI VALLIN

13:50 ILTAPÄIVÄKAHVIT

3. ERÄ
14:30 AKI RIIHILAHTI

16:00 TAPAHTUMA PÄÄTTYY

 

Vuoden 2018 tapahtuman puhujat!

Kalle Palander

Peter Vesterbacka

Aihe: Suomen kuumimmat vientituotteet -koulutus, IT & jääkiekko

Peter ja Sasu vetävät yhteissetin seminaarissa. He tekevät laajaa yhteistyötä eri projektien parissa. Nyt heidän yhteisenä päämääränään on viedä suomalaista talvilajiosaamista Kiinaan, joka satsaa vahvasti järjestämiinsä vuoden 2022 talviolympialaisiin.

Peter Vesterbacka on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtaja. Vesterbacka on vastannut muun muassa Angry Birds pelistään tunnetun Rovio Entertainmentin liiketoiminnan kehittämisestä. Nykyään Vesterbacka on mukana monenlaisissa kansainvälisissä projekteissa. Hän on järjestänyt vuodesta 2008 lähtien muun muassa menestyksekästä startup -tapahtuma Slushia.

Kalle Palander

Sasu Hovi

Sasu hovi on entinen jääkiekkomaalivahti. Hän on voittanut kaksi Slovakian mestaruutta HC Bratislavan joukkueessa. Nykyään hän vaikuttaa urheiluvaatteita valmistavassa Jersey53 ja ProSportJob yrityksissä. ProSportJob  on kansainvälinen palvelu, joka yhdistää urheilijoita, valmentajia ja muita urheiluvaikuttajia.

Veikka Gustafsson

Aki Riihilahti

Aki Riihilahti teki pitkän uran ammattijalkapalloilijana maailman kovimmissa liigoissa, Englannin Valioliigassa, Saksan Bundesliigassa ja Mestarien liigassa. Suomen maajoukkueessa “Ägä” pelasi 69 A-maaottelua.

Maineikkaan jalkapallouransa lisäksi Riihlahti suoritti MBA-tutkinnon Liverpoolin yliopistossa sekä kirjoitti säännöllisesti seitsemän vuoden ajan kolumnia The Timesiin.

Nykyisin Riihilahti toimii HJK:n ja Telia 5G Areenan toimitusjohtajana. Riihilahti on tunnettu tinkimättömästä asenteestaan ja kovasta työmoraalistaan.

Sport & Business Seminarissa Riihilahti tulee kertomaan yritysten ja seurojen välisestä yhteistyöstä.

Mikko Kuitunen

Mikko Sjögren

Sijoittajaguru Mikko Sjögren on maineikkaan valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja. Sjögren on omakohtaisten kokemustensa kautta saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden ja hän haluaa jakaa oppejaan myös muille hyvästä toimeentulosta haaveileville.

Sjögren valmentaa ihmisiä saavuttamaan taloudellisia unelmiaan ja tehostamaan rahankäyttöään löytämiensä periaatteiden avulla.

Sjögren on työskennellyt finanssialan myyntitehtävien parissa ja ollut tuomassa Suomeen sijoitusasuntojen toimeksiantopalveluita. Hän on kirjoittanut kirjat Tunnetaloutesi (2013) ja Vaurastumisen reseptit (2014).

Sport & Business Seminarissa Sjögren tulee kertomaan työhyvinvoinnista ja taloudenhallinasta. Sjögrenin mukaan esimerkiksi urheilu on hyvä keino purkaa stressiä, mutta sillä ei poisteta stressin taustalla olevia todellisia syitä.

Mikko Kuitunen

Ari Vallin

Ari “Zwängi” Vallin on entinen jääkiekkoilija ja nykyinen konsulttiyritys Innolinkin asiakaspäällikkö sekä Ruutu+:n sekä Viasatin jääkiekko asiantuntija. Vallin tunnetaan positiivisuudestaan joukkuepelaajana ja huikeasta huumorintajustaan niin Nelonen Pro:n jääkiekkolähetyksissä kuin sosiaalisessa mediassakin.

Vallin on kuusinkertainen jääkiekon Suomen mestari. Pelikokemusta löytyy muun muassa Suomesta, Ruotsista, Venäjältä ja Pohjois-Amerikasta.

Innolinkilla Vallin on vastuussa erilaisista asiakasprojekteista ja asiakasyhteistyöstä valtakunnallisesti. Hänen myyntitarjottimeltaan löytyvät kaikki monipalveluyhtiön tarjoamat palvelut tutkimuksista rekrytointeihin ja digimarkkinointiin. Vapaa-ajallaan Ari golffaa ja nostaa punttia minkä selostushommiltaan ehtii.

Sport & Business Seminarissa Vallin tulee kertomaan yhteistyön merkityksestä ja henkilöbrändin rakentamisesta.

Juontajana

Iiro Harjula, urheilujournalisti ja Viasatin jääkiekkotuottaja, sekä studioisäntä. Harjula omaa myös itse vahvan jääkiekkotaustan, hän on pelannut aikanaan A-nuorten SM-liigaa ja Suomi-sarjaa. Harjula on kirjoittanut yhdessä urheilutoimittaja Ville Klingan kanssa Jääkiekkotaituriksi tähtien avulla-kirjan.

Saapuminen

Autolla

Navigaattoriin osoitteeksi: Hervannan valtaväylä 57, Tampere

Tampere Areenan parkkipaikat sijaitsevat Hakametsän jäähallin puolella, Hervannan valtaväylältä on opasteet parkkipaikoille.

Kävelymatka parkkipaikalta on noin 100 metriä Hervannan valtaväylän alitse.

Linja-autolla

Sopivan joukkoliikenteen aikataulun löydätte oheisen linkin kautta.

Saapuminen linja-autolla

Sport & Business Seminar

Sisäänkäynti

Parkkipaikat

Tarina

Olemme urheiluhenkisiä yrittäjäopiskelijoita Tampereelta. Tiimistämme löytyy pääsarjatason kokemusta niin jääkiekosta kuin salibandystäkin. Urheilu on muutenkin ollut aina lähellä sydäntä. Aloittaessamme yrittäjyyden opintojamme Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla, mietimme, kuinka voisimme yhdistää intohimomme urheiluun ja liike-elämään liittyen. Tästä syntyi tuloksena Sport & Business Seminar.

Haluamme tarjota uuden ja erilaisen seminaaritapahtuman, jossa urheilijat, urheiluvaikuttajat ja yritysjohtajat jakavat osaamistaan toistensa käyttöön. Suomessa ollaan paljon perässä urheilun saralla muita mahti maita juuri henkisen valmennuksen puolella. Koemme tehtäväksemme juuri tämän osa-alueen kehittämisen.

Tapahtumallamme haluamme tuoda yhteen yrityksiä, urheilijoita, seuroja ja lajiliittoja sekä edistää heidän välistä kanssa käymistään. Tästä onkin hyviä esimerkki tapauksia jo ensimmäisen vuoden tapahtumasta. Verkostoituminen ja erilaisten yhteistyömahdollisuuksien aktiivinen etsiminen ja löytäminen ovat tietenkin tärkeässä roolissa tapahtumassamme.

 

Tervetuloa Sport & Business Seminariin!

 

 

Sport & Business Seminar tiimi,

Valtteri, Kalle & Valtteri

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/u38854/public_html/sbseminar/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /home/u38854/public_html/sbseminar/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/u38854/pu...', 'saveConfig() #2 {main} thrown in /home/u38854/public_html/sbseminar/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46