Vuonna 2020 tapahtuma muuttaa Tampereen idylliselle Pakkahuoneelle. Johtamisen näkökulmasta tuodaan urheilumaailman osaamista työpaikoille. Lavalle ykköskentällisessä nousee Susijengin johtamiskaksikko, päävalmentaja Henrik Dettmann sekä kapteeni Shawn Huff. Mika Poutala kertoo mitä menestyminen vaatii jokaiselta yksilöltä ja Erkka Westerlund räjäyttää pankin avaamalla, kuinka todellisuudessa tulisi valmentaa yritysmaailman huippupelaajia. 

11.3.2020 vietämme työpäivän mittaisen tapahtuman yhdessä inspritoituen ja samanhenkisten ihmisten kanssa verkostuen.
Tapahtumaan liittyvää infoa julkaistaan lisää alkuvuoden aikana lähestyen itse pelipäivää!

Jos olet ostanut lipun, ilmoittauduthan ja syötät mahdolliset erityisruokavaliot tänne.

Otteluohjelma

11.30
Ovet auki + kahvia tarjolla!
12.15
Peli käyntiin, alkusanat ja esittelyt
12.30
Henrik Dettmann & Shawn Huff
13.30 Tampereen kaupunki:
Hakametsä Sport Campus
13.45 Erätauko + suolainen eväs
14.30 Mika Poutala
15.30 Varala:
Asiantuntijapuheenvuoro
15.45
Erätauko + makea kahvitankkaus
16.15
Erkka Westerlund
17.15
Verkostoitumista ja päivän päätös

Päivän aikana tarjolla kahvia, sekä suolaista ja makeaa tarjoiltavaa.

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.

Saapuminen

Tapahtumapaikkana toimii Tullikamarin Pakkahuone, osoite Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere.

Pakkahuone sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Tästä syystä suosittelemmekin lämpimästi saapumista paikalle julkisen liikenteen avulla.

Lähes kaikki paikallisliikenteen bussit pysähtyvät lähellä Pakkahuonetta. Lähimmät pysäkit ovat Itsenäisyydenkadulla, Rautatieasemalla ja Yliopistonkadulla. Tarkista sopivin bussilinja täältä.

Kaumpaa tuleville seminaarivieraille suosittelemme junaa. Aikataulut löytyvät VR:n sivuilta.

Keskustassa on myös pysäköintitilaa omille autoille, mutta se sijoittuu pääosin parkkihalleihin ja on maksullista. Lähimmät parkkihallit ovat P-Hämppi ja P-Tullintori.

Tarina

Sports & Business Seminarin perusti vuonna 2016 joukko urheiluhenkisiä yrittäjäopiskelijoita Tampereelta. Heidän aloittaessaan Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikössä Proakatemialla, toivat urheilutausta ja yhteinen intohimo kolmikon yhteen. Urheilun ja liike-elämän yhdistävä seminaaritapahtuma oli nähnyt päivänvalon.

Ajatuksena oli luoda uusi ja erilainen seminaaritapahtuma, jossa urheilijat, urheiluvaikuttajat ja yritysjohtajat jakavat osaamistaan toistensa käyttöön. Suomessa ollaan paljon perässä urheilun saralla muita mahtimaita, erityisesti juuri henkisen valmennuksen ja sponsoriyhteistyön hyödyntämisen puolella.

Matkan varrella tapahtuma on suuntautunut entistä enemmän yritysmaailman johtotehtävissä ihmisten parissa työskenteleville henkilöille. Tapahtuma haluataan tuoda yhteen yrityksiä, urheilijoita, seuroja ja lajiliittoja sekä edistää heidän välistään kanssakäymistä. Tästä onkin hyviä esimerkkitapauksia kolmen ensimmäisen vuoden tapahtumista. Verkostoituminen ja erilaisten yhteistyömahdollisuuksien aktiivinen etsiminen ja löytäminen ovat tietenkin erittäin tärkeässä roolissa tapahtumassamme, inspiroivien pääpuheenvuorojen lisäksi.

Kesällä 2018 ruoriin astui uusi projektitiimi. Meidän tavoitteenamme on kehittää tapahtuman verkostoitumismahdollisuuksia ja luoda uusia kohtaamisia entistäkin enemmän, sekä uudistaa tapahtumaa niin, että yhä useampi kävijä lähtee kotiin tukku uusia oivalluksia treenikassissaan.

Kolmena edellisenä vuonna tapahtumaa vietettiin Tampere Areenalla. Tuolloin tapahtuman pääpuhujina on päästy kuulemaan mm. Jukka Jalonen, Olli-Pekka Kallasvuo, Mikko Kuitunen, Veikka Gustafsson, Peter Vesterbacka, Aki Riihilahti, Mikko Sjögren ja Petteri Kilpinen.

Tervetuloa Sport & Business Seminariin!

Sport & Business Seminar tiimi,

Ville, Juho, Teemu, Jesse & Matias